Prednosti naših rješenja

Svako je rješenje osmišljeno s ciljem ostvarenja korisničkih potreba!

Dostupna

PiP rješenja dostupna su u svakom trenutku, neovisno o lokaciji i vremenu - 24 h dnevno! Podacima se može pristupiti s računala, tableta ili mobitela iz ureda ili na terenu.

U sustav je integrirana mobilna aplikacija koja olakšava terenske radove i pomaže održavati bazu podataka ažurnom.

Personalizirana

Svaka poslovna jedinica ima svoj jedinstveni način poslovanja, a naš je cilj olakšati svakodnevicu korisnicima prilagodbom rješenja individualnim poslovnim procesima.

Ponosni smo na niz jedinstvenih rješenja koja smo stvorili u suradnji s našim korisnicima i način na koji se ista primjenjuju u praksi.

Interoperabilna

Sustav je napravljen u obliku otvorenog koda čime je olakšana integracija s drugim informatičkim sustavima (GPS, kamere, senzori, računovodstveni softveri i dr.)

Sustav ne zahtjeva instalaciju, kao ni plaćanja licenci trećim stranama, a može mu pristupiti neograničen broj korisnika istovremeno.

Koje su dugoročne prednosti naših rješenja?

Podaci rade na različitim platformama

Podaci su strukturirani prema posebnoj normi koja poštuje standard za razmjenu otvorenih podataka (OGC).

Uspostavljenu bazu podataka moguće je izvesti u željeni format te ju prenijeti u standardne CAD i GIS alate za dodatne analize i vizualizacije.

Održiva baza podataka

Korisnički orijentirano sučelje pruža aktivnim korisnicima mogućnost dodavanja novih i uređivanja postojećih objekata u sustavu.

Svakom objektu unutar sustava moguće je pridružiti fotografije i dokumente kap i dodati prostore bilješke

Učinkovitost i smanjenje troškova

Primarni cilj uspostave sustava je povećati učinkovitost poslovnih procesa i ubrzati komunikaciju između sudionika sustava.

Digitalizacijom pojedinih procesa smanjuje se potreba za čestim terenskim obilascima što dovodi do uštede financijskih sredstava.

Izrada detaljnih dinamičnih izvještaja

Iz tablice se podataka može jednostavno ograničiti odabir podataka prema unaprijed definiranom kriteriju (prostorni i/ ili atributni).

Podatke je lako dijeliti, filtrirati i ispisati u obliku karte te jednim klikom preuzeti personalizirane izvještaje o odabranim stavkama.

Naši korisnici

Želja nam je zajedničkim rastom razviti jedinstvenu bazu podataka u kojoj će
međusobno dijeljenje podataka biti brzo i jednostavno.

Zanima vas suradnja?
Pošaljite nam prijedlog - veselimo se novim idejama!