Stvaramo intuitivna rješenja prilagođena Vašim potrebama!

About us hero image

O nama

Naša tvrtka orijentirana je prema razvoju informatičkih rješenja u području geoprostornih baza podataka i izradi poslovnih aplikacija.

Konstantnim usavršavanjem i osluškivanjem korisničkih potreba razvili smo vodeći GIS na razini općina, gradova i županija u RH. Primarna djelatnost kojom se bavimo je izrada dinamičnih GIS sustava kao platforme za napredno uređivanje, dohvaćanje i dijeljenje geoprostornih podataka. Našim je aplikacijama omogućen cjelovit uvid u stanje na terenu čime je olakšano donošenje strateških odluka.

Naš se tim sastoji od stručnjaka u području geoinformatike i prometa, a vizija nam je proizvesti kvalitetna rješenja kojima se optimiziraju i najzahtjevniji poslovni procesi.

Višegodišnje iskustvo rada naših djelatnika i suradnika na domaćim i međunarodnim projektima, povezanost sa znanstvenim institucijama i partnerima u regiji stavljaju nas u sam vrh ponude inženjerskih usluga.

Najveća motivacija nam je velik broj zadovoljnih korisnika čije povjerenje opravdavamo svakim danom iznova. Naša su rješenja nagrađivana putem kriterija za koncept pametnih gradova, a želja nam je kontinuirano nadograđivati postojeća i stvarati nova rješenja.

U suradnji s našim korisnicima razvili smo pametna rješenja koja su prepoznata putem Smart City nagrada – 2015. Grad Jastrebarsko (sustav održavanja prometnica) ,
2017. Grad Karlovac (digitalizacija administracije) te 2019. Grad Velika Gorica (digitalizacije postupka davanja prijedloga izmjene prostornih planova).

Ponosni smo nositelji znaka "Izvorno hrvatsko" kojim jamčimo da je pipGIS® visoko kvalitetan proizvod nastao u Republici Hrvatskoj kao rezultat razvojno-istraživačkog rada, invencije, inovacije ili dugogodišnje tradicije.

'To improve is to change; to be perfect is to change often.'

W. Churchill

Osim kontinuiranog rasta i razvoja zaposlenika, izuzetno nam je važno očuvati i osjećaj pripadnosti među njima. Kako nam to uspijeva?

Svaki petak zaokružimo radni tjedan uz opuštenu atmosferu u radnom prostoru, a povremeno provjeravamo fizičku kondiciju, snalažljivost i motoričku spretnost u rekreativnim centrima diljem Hrvatske. Dobro društvo motivira svakog pojedinca i potiče nas na kreativne ideje i vizije prema kojima oblikujemo iduće korake poslovanja tvrtke.

PiP team photo

Želiš se profesionalno razvijati u PiP-u?

Provjeri imamo li otvorenu poziciju u tvrtki, možda imamo nešto u skladu s tvojim željama

Naše usluge

Razvoj inovativnih IT rješenja

  • Razvoj webGIS sustava
  • Razvoj mobilnih aplikacija
  • Sustavi održavanja infrastrukture

Prometno inženjerstvo

  • Prometni elaborati
  • Programi energetske učinkovitosti u prometu
  • Prometne analize i prognoze

Ostalo

  • Optimizacija informacijskih sustava
  • Suradnja na međunarodnim projektima
  • GIS savjetovanje i edukacija

Naši korisnici

Želja nam je zajedničkim rastom razviti jedinstvenu bazu podataka u kojoj će
međusobno dijeljenje podataka biti brzo i jednostavno.

Zanima vas suradnja?
Pošaljite nam prijedlog - veselimo se novim idejama!